fbpx

Hjem / Om oss

Om oss

Med lidenskap for lokal matkultur!

Velkommen til Smaken av Landet, hvor vår lidenskap for ekte, norsk matkultur skinner gjennom i alt vi gjør. Som et familieeid gardsutsalg ligger vi i hjertet av Njærheim, ved den nydelige Hå-elven. Vår historie er dypt forankret i Jærens rike landbrukstradisjoner, en arv vi bærer med stolthet.

Vi startet vår reise med en enkel visjon: å bringe de fineste, lokale delikatessene direkte fra gårdene rundt oss til ditt bord. På kort tid har vi vokst og utvidet vårt tilbud, men vårt fokus har alltid vært det samme – kvalitet, friskhet og en dyp respekt for lokalmat!

Du finner oss på Njærheim langs riksvei 44, i samme bygg som den historiske «Antikken» en gang holdt hus. På kort tid har vi rukket å bli et levende møtested for matentusiaster, et sted der gamle tradisjoner og moderne smaker møtes. Hos oss finner du et rikt utvalg av ferske produkter – fra grønnsaker og kjøtt til hjemmebakte godsaker og håndplukkede oster. Vi er også stolte over å være hovedforhandler av Traeger-smokere og grillutstyr i Rogaland, et bevis på vår dedikasjon til kvalitet i alle aspekter av matlaging.

Men Smaken av Landet handler ikke bare om å selge matvarer. Vi er dedikerte til å skape en helhetlig opplevelse. Våre kunder er vår familie, og vi streber etter å gi hver enkelt en personlig og minneverdig service. Enten du besøker oss i butikken eller handler i vår nettbutikk, ønsker vi å gi deg en smak av Jærens beste, kombinert med ekte gjestfrihet og varme!

Vi tror på bærekraft og ansvarlighet, og støtter lokale bønder og produsenter. Vår forpliktelse til miljøet og lokalsamfunnet er like sterk som vår lidenskap for god mat. I en verden som stadig endrer seg, er vår misjon å bevare og feire det beste fra norsk matkultur, samtidig som vi tilpasser oss nye trender og smaker.

Smaken av Landet er mer enn en butikk; det er et hjem for alle som verdsetter kvalitetsmat og ekte matopplevelser. Vi inviterer deg til å bli en del av vår historie og dele vår kjærlighet for mat!

Kontakt oss

Har du spørsmål, ønsker eller forslag? Vi er alltid klare til å hjelpe deg. Enten du lurer på noe om våre produkter, ønsker å bestille vår unike grilltjeneste, eller bare vil slå av en prat om mat og kvalitetsråvarer, er vi her for deg.

Kvalitet & ferske produkter

For oss er det viktig med kvalitetsprodukter, smak og trygghet. Våre ansatte skal ha kjennskap til hvor varene kommer fra og hvordan de produseres. Kundene skal være trygge på at produktene har høy kvalitet og at varene er lokale produkter. I tillegg tilbyr vi noen spesialprodukter som er nøye utvalgt. Dette er i hovedsak viltkjøtt som villsvin og dåhjort fra Sverige.

Lokal produsentstøtte

Her har eier selv førstehånds kjennskap til hele prosessen. Hos oss får du lokale varer som egg, kjøtt, spekemat, meieriprodukter som blant annet ost og rømme, grønnsaker, frukt og bakevarer, saft, syltetøy og krydder. Vi tilbyr også påsmurt og varmmat, samt at vi tilbyr matkasser og tips/oppskrifter på tilberedning.

Dyrket med kjærlighet

Vi strekker oss langt for å gi deg både fantastiske råvarer, men også en opplevelse av å komme til den gode gamle landhandelen der du møter engasjerte mennesker med kunnskap. Det er viktig for oss å ha en god atmosfære, og at du føler deg vel ivaretatt og trygg.
Her skal det føles godt å være!

New Hot Seasonal Fruits

Hot Deal